Son Yazılar

30 Temmuz 2013 Salı

Fotoğraflarda Desen, Doku ve Şekil Kullanma

Fotoğrafçılığınıza yeni bir dinamik eklemek istiyorsanız o zaman fotoğraflarınıza desen, form ve dokular eklemeyi deneyin. Fotoğraflarınıza yeni bir derinlik etkisi ekleyecek ve sizin fotoğrafçılıkta yeni bir seviyeye yükselmenize yardımcı olacaktır.

16 Temmuz 2013 Salı

Daha İyi Yaz Fotoğrafları İçin İpuçları

Sıcak, güneşli günlerde ve yaz tatillerinde kameranızdan faydalanmanız için sizi teşvik ediyoruz. Harika fotoğraflar elde edebilmek için yaz mevsiminin avantajları nedir öğrenmek istiyorsan, yazımızı takip edin.

15 Temmuz 2013 Pazartesi

Kompozisyon: Harika Sonuçlar İçin 10 İpucu

Kompozisyon çoğu fotoğrafçıya doğal gelmiyor. Teknik terimler görece kolaylıkla öğrenilebilir ancak kompozisyon öğrenilemez. Buna tamamen inanmıyorum, fotoğrafçılık bir sanat formudur ve doğal bir yetenek gerektirir.

14 Temmuz 2013 Pazar

smashingpicture.com

Bloğumuza geldiğinize göre fotoğraflarla aranız iyi. İyi bir ortak noktamız var demek ki! Öyleyse size beğenerek takip edeceğiniz bir site önerelim. Aşağıdaki resme tıkladığınızda açılacak olan siteyi takip ederek kaliteli fotoğrafları inceleyebilir, onları inceleyerek nasıl kompozisyonlar oluşturabileceğinizi anlayabilir ve kaliteli bir fotoğrafçılık serüvenine çıkabilirsiniz.

13 Temmuz 2013 Cumartesi

Fotoğrafçılıkta Pozlama Üçgeni

Pozlama üçgeni neden yaratıcı fotoğraflar için son derece önemlidir? İyi, pozlama üçgenini kullanmayı öğrenmediğiniz sürece, fotoğraflarınızı çekici yapabilecek hiçbir yaratıcılık bulamayacaksınız. Pozlama üçgeninin ne olduğunu bilmiyor musun? Diyafram, perde hızı ve ISO, birlikte sensörünüze ne kadar ışığını düşeceğini kontrol eden sistemler.

 
Copyright © 2010 - 2021 Profesyonel Fotoğrafçılık . Tasarım: OddThemes - Yayımcı: Gooyaabi Templates - Kullanım Koşulları
DMCA.com Protection Status