Son Yazılar

26 Mart 2014 Çarşamba

İnsan Fotoğrafı Çekmenin İpuçları

Cansız nesnelerin fotoğrafını çekmenin aksine, insan fotoğrafı çekmek, hareketli oldukları içim, oldukça zor olabilir. İnsanlar hareket ederler. İnsanlar, kendilerini düşünürler. Bu, onların beklentilerini ve ifadelerini tahmin etmenin zor olmasının nedenidir. Harika insan fotoğrafları çekmek için büyük bir deneyime sahip olmak gerekmektedir.

24 Mart 2014 Pazartesi

Yönelen Hatlar: Fotoğraflarınıza Yönelme Duygusunu Nasıl Verebilirsiniz?

Fotoğraflarınızdaki kompozisyonları daha ilgi çekici hale getirmek için üçler kuralını ve yönelen hatları kullanmayı öğrenin.

23 Mart 2014 Pazar

Fotoğraflarınız İçin Zum Efekti

1. Adım


Yapmamız gereken ilk işlem, Photoshop ile bir fotoğrafı açmak. Bunu Ctrl + O tuşlarına basarak ya da File > Open yolunu takip ederek yapabilirsiniz. Daha sonra aşağıda örnek olarak gösterdiğim şekilde bir seçim yapmalısınız.

20 Mart 2014 Perşembe

Photoshop İle Suda Yansıma Efekti Nasıl Verilir?

Bu makalemizde, Photoshop'un güçlü bir özelliğini kullanarak gerçekçi bir yansıma etkisini nasıl verebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

14 Mart 2014 Cuma

50 Büyüleyici Manzara Fotoğrafı

İçinizde kaç kişinin, toz toplamak yerine fotoğraf çeken pahalı kamerası var? Eğer siz de benimle aynı probleme sahipseniz, biraz ilham gerekebilir!

13 Mart 2014 Perşembe

ISO Nedir?

Hiç kameranızın menülerini dolaşırken ISO adında bir menü görüp, bunun ne olduğunu bilmediğiniz için göz ardı ettiğiniz oldu mu? Evet, bu yazımızda ISO'nun ne olduğunu ve fotoğraflarımızı nasıl etkileyeceğini açıklayacağız.

 
Copyright © 2010 - 2021 Profesyonel Fotoğrafçılık . Tasarım: OddThemes - Yayımcı: Gooyaabi Templates - Kullanım Koşulları
DMCA.com Protection Status