Son Yazılar

25 Ocak 2016 Pazartesi

Kameranızın Neler Yapabileceğini Görmek İçin Yapabileceğiniz 5 Egzersiz

Yeni aldığınız kameranın yapabileceği her şeyi öğrendiniz mi? Eğer cevabınız hayır ise doğru yere geldiniz demektir.

24 Ocak 2016 Pazar

Fotoğrafçılığa Yeni Başlayacakların Bilmesi Gereken 21 Ayar, Teknik ve Kural

Aşağıda bahsedeceğim bilgilerden bazıları temel bilgiler olmakla birlikte bazı konularda biraz derine ineceğim - yine de hepsi fotoğrafçılığa yeni başlayanlar için arşivlerimizden seçtiğimiz bilgileri içeriyor olacak. Umarım, eğlenirsiniz.

16 Ocak 2016 Cumartesi

Yeni Başlayanlar İçin 9 Temel Fotoğrafçılık Kuralı

Kurallar esnetilebilir, ve bu bütün fotoğrafçılık dalları için geçerlidir. Hepsi, kendiniz olmak ve fotoğrafınız aracılığı ile kendi kişisel tarzınızı göstermenizle ilgilidir. Yine de bu kuralları ihlal edebilmek için onların ne olduğunu bilmelisiniz. Ve, kompozisyon söz konusu ise, en azından bazı zamanlarda, bu kurallara uyulmalıdır. Burada, COOPH dünyanın en ünlü ve nüfuzlu sanatçılarından birisi olan Steve McCury'nin de katkılarıyla, harika fotoğraflar çekebilmek için 9 temel fotoğrafçılık kuralını açıklıyor.

Profesyonel Fotoğrafçılara İçeriden Bir Bakış

Yeni Nikon D5'in tanıtımı amacı ile yönetmen Corey Rich bir kısa film çekti. Dünyanın en tanınmış fotoğrafçıları ve film yapımcılarının D5 ile yaptığı çekimler, bu kısa filme ilham kaynağı oldu. Rich, bu harika sanatçıları filme çekebilmek için bir ay boyunca ABD'yi dolaştı. Bu sayede, New York'un moda hayatı, İtalyan motor yarışları ve profesyonel sporlar ile Nebraska ve Alaska'nın benzersiz doğası tek bir filmde karşımıza çıktı.

İçinizdeki iPhoneografçılığı Keşfetmeniz İçin 10 İpucu

Bunu günlük olarak hepimiz yaparız. iPhone'larımızı sevdiğimiz kişilere döndürür ve çekim tuşuna basarız. Bir akıllı telefon uygulaması kullanıyorsak, ailemizin fotoğrafını çekmek ne kadar zor olabilir ki? Evet, Jack Hollingsworth'un dediği gibi, aile fotoğrafçılığı dünyadaki ya en zor iştir ya da en kolay. Aşağıdaki videoda, Jack, akıllı telefonunuzu kullanarak aileniz ve arkadaşlarınızla nasıl daha iyi fotoğraflar çekebileceğinizi anlatıyor.

 
Copyright © 2010 - 2021 Profesyonel Fotoğrafçılık . Tasarım: OddThemes - Yayımcı: Gooyaabi Templates - Kullanım Koşulları
DMCA.com Protection Status