Son Yazılar

25 Nisan 2019 Perşembe

2019 Yılının En İyi 50 Fotoğraf ve Kamera Aksesuarları - 3


Kameranız için yeni bir şeyler mi satın almak istiyorsunuz? İşte size satın almanız için 2019 yılının en iyi aksesuarları:





15. Canon Speedlite 600EX II-RT Flaşı

Hızlı kare hızları için ideal, güçlü, yüksek performanslı bir flaş

Kılavuz numarası: ISO 100'de 60m | Frekans: 1-500Hz (optik alıcı işlevini kullanarak 199Hz) | Kablosuz verici: optik/radyo

Çok güçlü
Hızlı kare hızlarında başarılı
Zor hava koşullarına dayanıklı
Fiyatı

Fiyat: 3.099 TL (hepsiburada.com)


Canon'un Speedlite ailesindeki amiral gemisi olan Canon EX600 II-RT, ISO 100'de güçlü bir 60 m'lik bir kılavuz numarası sağlar ve dahili radyo ya da optik kontrol kullanılarak 30 metreden uzağa erişim sağlayabilir. Kameraya harici olarak bağlanan bu bu birinci sınıf flaş ünitesi, tam tilt ve dönme kontrolü sunar ve Canon'un önceki Mark I sürümünden seri bir şekilde yüzde 50 daha fazla flaş patlatabilir. Ayrıca, hava koşullarına dayanıklılığı, Canon'un amiral gemisi EOS-1D X Mark II ile aynı seviyededir.




16. Hahnel Modus 600RT

Daha az para için daha fazla özellik - basit!

Uyumluluk: Canon, Nikon, Sony | Bounce Açısı: -7 ila 90 derece | Sektirme olanağı: 180/180 | Zum aralığı: 20-200mm | Geniş açılı difüzör: 14mm | Manuel güç ayarları: 1/1 ila 1/128 | Boyutlar: 64 x 76 x 190mm

Mükemmel performans ve özellikler
Olağanüstü değer
Yüksek kapasiteli lityum-iyon pil
Hava koşullarına dayanıklı değil

Fiyatı: €249 (hahnel.ie)


Hahnel Modus 600RT shotgun, kamera üreticilerinin kendi amiral gemisi modellerinin özelliklerini barındırıyor ya da aşıyor, ancak daha ucuz bir fiyata. Üç farklı seçeneği bulunuyor, böylece flaşı tek başına ya da bir flaş montajı Viper RF (Radyo Frekansı) vericisi içeren kablosuz bir kit olarak satın alabilirsiniz. Çift flaşlı aydınlatma kurulumlarının çok yönlülüğünü sağlayan iki flaş ve bir Viper tetiği içeren bir profesyonel kit de seçenekleriniz arasında olacaktır.


17. Nissin NI-HDI702S Commander Ait 1 Kiti

DSLR ve aynasız sistemlerle uyumlu olan bu kit, büyük bir çekiciliğe sahiptir

Uyumluluk: Canon, Nikon, Fujifilm, Sony ve Micro Four Thirds

Fiyatı
Farklı sistemlerle uyumluluğu
Görünüşü en iyi işlenmiş olan değil

Fiyatı: £255 (eBay.com)


Nissin NI-HDI702S Commander Air 1 Kiti, paranızın hakkını verir. Gelişmiş bir kablosuz tetikleyiciyle birlikte yüksek sayıda 54 (ISO 100'de m) kılavuza sahip güçlü bir harici flashgun içerir. Bu, fotoğrafçıların çarpıcı, yönlendirilmiş bir aydınlatma elde edebilmeleri için flaş kullanabilmelerine olanak sağlar.


18. Nissin MF18 Makro Flaşı

Bu uygun fiyatlı öge, daha büyük lensler için akıllıca genişleyen bir tasarıma sahiptir

Uyumluluk: Canon E-TTL / E-TTL II, Nikon i-TTL

Eşdeğer ögelerden daha ucuz
Akıllıca genişleyen tasarım
Bazı adaptör halkaları dahil değil

Fiyatı: 2.951 TL (arasfoto.com)

PhotoPlus dergisi, son grup testinde Nissin MF18 Macro Flash'ı Best Value Winner etiketi ile tanıttı. Lensin etrafına yerleştirilen flaş başlıkları ile yakın plan çekimlerde, çekim yapılan nesnelerin üzerine gölge düşürmeden nesneleri aydınlatır. İhtiyacınız olursa Yüksek Hızlı Senkronizasyon (HSS) modunu bile kullanabilirsiniz. Sadece, 49mm, 55mm ve 82mm adaptör halkalarının ayrıca satın alınması gerektiğini unutmayın.

19. Phottix Aether Katlanabilir Halka Flaş Adaptörü

Bu kamera aksesuarı ile normal flaşınızı anında halka flaşa dönüştürün

Uyumluluk: Hot shoe ağızlı flaşlar

Kameraya dahili ya da harici bağlanabilme
Uygun fiyat
Özel halka flaşlar daha kullanışlıdır

Fiyatı: 258 TL (n11.com)

İlginç görünümlü Phottix Aether Halka Flaş Adaptörü, herhangi bir flashgun flaşı stüdyo tarzı bir halka flaşına dönüştüren katlanabilir bir halka flaşıdır. Bu aydınlatma aksesuarı kullanışlı bir boyuta katlanır ve portre fotoğrafçıları arasında popüler olan gölgesiz bir aydınlatma stilinin sağlanmasına yardımcı olur. Ayrıca, Phottix iki yıl garantilidir.

20. Rotolight NEO 2

Bu iki renkli panel, LED teknolojisinin avantajlarını flaş aksesuarlarına taşıyor.

Panel: İki renkli LED (3150-6300K aralığı)

Eşsiz işlevselliği
Flashgun'lara göre birçok avantaj
Hot shoe bağlantılı birimler için büyük

Fiyatı: 6.660 TL (n11.com)

Rotolight NEO 2, yeni bir Digital Camera incelemesinde hem Best on Test hem de Gold Awards ödüllerini elde etmiştir. Başarılı NEO modeline yapılan ikinci nesil güncelleme ile, bir LED paneli yüksek hızlı senkron flaşıyla birleştirilmiş ve şarj başına toplam 85.000 (evet, 85.000) flaş ve geri dönüşüm süresinin olmaması gibi özellikleri sunmuştur; ayıca, üç saatlik kesintisiz video çekim süresi de cabası. Kulağa gerçek olamayacak kadar mükemmel geliyor, ama doğru ve biz onu seviyoruz.

21. Lastolite by Manfrotto Joe Mcnally Ezybox Speed-lite 2 Plus

Anında mükemmel bir ışık elde etmek için bu mini softbox'ı flaşınıza yerleştirin

Çalıştığı yerler: Hot shoe ağızlı flasgunlar

Mobil fotoğrafçılık için harika
Aşağı katlandığında kullanışlı boyut
İyi yapı kalitesi
Türünün en ucuzu değil

Fiyatı: $85 (manfrotto.us)

Lastolite Joe McNally Ezybox Speed-Lite 2 Plus, mobil portre fotoğrafçıları için mükemmel bir aksesuar. Bu mini softbox, harici flasgunların önüne kolayca takılarak, stüdyo tarzı yumuşak ışıkları elde etmenizi sağlar. Flashgun kamera üzerinde ya da bir desteğe yerleştirilmiş bir şekilde kullanılabilir ve kit çantanızda yer kazanmak için katlanabilir. Petek ya da jel tutucular gibi diğer Lastolite aksesuarları ile birlikte bile kullanabilirsiniz.

22. Rogue FlashBender 2 Taşınabilir Aydınlatma Kiti

Bu kit, flashgun çıkışınızı farklı yoğunluk ve yollarla değiştirmenizi sağlar

İçerik: Büyük Reflektör, Küçük Reflektör, Büyük Difüzyon paneli, Küçük Difüzyon Paneli, Rogue Flash Gels (Combo Filtre Seti), Rogue 3'ü 1 arada Flash Izgara (İstifleme Izgara Sistemi), Rogue Grid Jeller (Combo Filtre Kiti), Rogue FlashBender Seyahat çantası

Çok sayıda ışık değiştirme seçeneği
Kullanımı gerçekten eğlenceli
Her şeyi tek bir yerde tutmak garip olabilir

Fiyatı: $151 (amazon.com)

Rogue FlashBender 2 Taşınabilir Aydınlatma Kiti, Digital Camera'nın son grup testinde hak ettiği Best on Test and Gold Awards ödüllerini aldı. Bu kit, flasgunlarınızda bir sürü değişiklik yapmanıza izin veren bir dizi ışık değiştirici ve jeli içerir. Yapı kalitesi mükemmeldir ve her şeyden önce kullanımı gerçekten eğlencelidir.

23. Nanguang LED Kamera Üzeri Işığı

Bazı güçlü LED'lere ihtiyaç duyan kişiler için

Panel: İki renkli LED (3200-5600K aralığı)

Parasına göre mükemmel bir aksesuar
Diğer ünitelere kilitlenebilir
Düşük pil seviyesi uyarısı yok

Fiyat: $153 (amazon.com)

Son zamanlarda Digital Camera's Great Value ödülüne layık görülen Nanguang CNLUX1600C kamera üstü aydınlatma ışığı, hot shoe bağlantı noktası üzerinden fotoğraf makinenize bağlanabiliyor ve 3200-5600K arasında değişen renk sıcaklığı sunuyor. Altı adet AA pil ile çalışan, her biri 160 LED taşıyan ve 50.000 saatlik kullanım ömrüne sahip bu paneller daha büyük bir ışık gücü elde etmek amacıyla birbirine birleştirilebilir.


24. Rode VideoMic Pro R

Bu hafif, darbeye dayanıklı mikrofondan ciddi ses elde edin

Uyumluluk: 3.5mm pic portu ile DSLR ve aynasız kameralar

Mükemmel ses kalitesi
Saygın bir ses markası
Pillere erişmek zor

Fiyatı: 1.979 TL (n11.com)

Rode VideoMic Pro R, profesyonel video kameraların kullanımına uygun ve basit bir 9v pil ile çalışan, sevilen bir shogun mikrofonudur. Kamera aksesuarı hot shoe bağlantı noktası üzerine kurulur ve 3,5 mm'lik bir jak üzerinden bağlanır. Darbelerden ya da hareketlerden kaynaklanan istenmeyen gürültüyü azaltmak için bir Rycote Lyre süspansiyon beşiği ile tasarlanmıştır.

Aşağıdaki bağlantılarla doğrudan istediğiniz bölüme geçiş yapabilirsiniz:


Yorum Gönder

Makalemizle ilgili düşüncelerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz. Yorum yapmak için kayıt olmanız gerekmemektedir.

 
Copyright © 2010 - 2021 Profesyonel Fotoğrafçılık . Tasarım: OddThemes - Yayımcı: Gooyaabi Templates - Kullanım Koşulları
DMCA.com Protection Status