Son Yazılar

27 Nisan 2019 Cumartesi

2019 Yılının En İyi 50 Fotoğraf ve Kamera Aksesuarları - 8


Kameranız için yeni bir şeyler mi satın almak istiyorsunuz? İşte size satın almanız için 2019 yılının en iyi aksesuarları: 




43. Kenko KE-NAHDAFN DG 12/20 / 36mm Adaptörler

Özel bir makro lens masrafı olmadan makro çekimi

Kullanım alanı: Makro fotoğrafçılık | Bağlantı Elemanları: Canon EF / EF-S, Nikon F, Sony A | Tüpler: 12mm, 20mm, 36mm | Ağırlık: 272g

Otomatik odaklamaya izin verir
Otomatik pozlamaya izin verir
Makro lens satın almaktan daha ucuz
Makro lens daha kullanışlıdır


Fiyat: £159 (amazon.co.uk)




44. Tinxi Hot Shoe İki Eksenli Kabarcık Terazisi

Yeterince ucuz ama dengeli bir ufuk çizgisi elde etmek için mükemmel

Uyumluluk: standart hot shoe yuvası bulunan herhangi bir kamera

Çok çeşitli kameralarla çalışır
Manzara fotoğrafçıları için harika
Çoğu kamera dahili elektronik teraziye sahiptir

Fiyat: €9 (amazon.co.uk)


Kameranın hem dikey hem de yatay olarak mükemmel bir şekilde terazilenmiş olduğunu gösteren Tinxi iki eksenli baloncuk terazisi ile eğri ufuk çizgisine sahip görüntüleri düzelterek zaman kazanın. Manzara fotoğrafçıları için harika, ayrıca neredeyse hiç ağırlığının olmaması, bir üçayak kullanan herkesin her zaman takılı tutabileceği anlamına gelir.


45. JJC L-S2 Lens Kapağı Tutacağı

Lens kapağını bir daha asla kaybetme

Uyumluluk: Geleneksel DSLR ve aynasız lensler (bazı istisnalar hariç)

İnanılmaz derecede faydalı
Çok ucuz
Küçük çaplı lensler için ideal değil

Fiyat: 18 TL (gittigidiyor.com)


Lens kapağını kaybedenler parmağını kaldırabilir mi? JJC L-S2 Lens Kapağı Tutacağı, kapağı elastik bir kemerle lense bağlayan akıllı bir kamera aksesuarıdır, böylece lens kapağını bir daha asla kaybetmezsiniz. Tutacak aksesuarı evrenseldir ve herhangi bir DSLR ya da CSC'ye uyacak şekilde tasarlanmıştır, ancak daha geniş lenslerle daha iyi çalışır.


46. Hoya Pro1 Dijital UV Filtresi

Basık profilli çerçeve ve sapmaları kontrol etmek için çoklu kaplama

Boyutlar: 37mm, 39mm, 40.5mm, 46mm, 49mm, 52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 67mm, 72mm, 77mm, 82mm

Geniş ebat aralığı
Lensleri korur
UV ışınlarını filtreler
Daha az yaygın çaplar daha pahalı

Fiyat: 132 TL (nanokatalog.com)


Hoya, filtreleme konusunda zengin bir mirasa sahip ve Pro1 Dijital UV Filtresi bir çift amaca hizmet ediyor. Belirli koşullarda çekilen görüntüleri puslu bırakan UV ışınlarını filtrelemekle kalmaz, aynı zamanda ön elemanları tozlara ve çizilmelere karşı koruyarak pahalı lensleriniz için değerli bir koruma sağlar.


47. Cokin Dereceli ND Seti ve tutacağı

Bu ND filtre ve tutucu koleksiyonu ile manzaraları dengeleyin

İçindekiler: Sert kenarlı geçişli Dereceli ND2 filtresi (P121L); Sert kenarlı geçişli Dereceli ND4 filtresi (P121M); Yumuşak kenarlı geçişli Dereceli ND8 filtresi (P121S); P Serisi filtre tutucu (M boyutu)

Manzara fotoğrafçılığı için harika
Saygın bir markadan üç popüler filtre
Adaptör halkası gerekli

Fiyat: €46 (amazon.co.uk)


Digital Camera'nın Best in Test, Great Value ve Golden Awards ödüllerinin galibi - hepsi tek bir grup testinde - Cokin Dereceli ND Kiti, manzara fotoğrafçılığını fahiş paralar harcamadan üst seviyeye çıkarmak isteyenler için mükemmel bir seçim. Lensin ön kısmına uyumlu bir P serisi tutucudan ve her biri farklı etkiye sahip üç ND filtreden oluşan bu kit, bir sahnedeki pozlamayı yukarıdan aşağıya doğru dengelemenize yardımcı olacaktır. Sadece kendi lensinize uyacak bir adaptör halkası seçtiğinizden emin olun.


48. Lensbaby Spark

Standart 50mm lense eğlenceli, uygun fiyatlı bir alternatif

Ağız: Canon EF, Nikon F | Maksimum açıklık: f / 5.6 | Maksimum odak uzaklığı: 50mm | Minimum diyafram: f / 5.6

Eşsiz, rüya gibi etkiler
Çok hassas kontrol
Düşük ışıkta çok iyi çalışmayabilir

Fiyat: $87 (amazon.com)


Fotoğraflarınıza farklı bir şeyler eklemek için mükemmel bir kamera aksesuarı arıyorsanız, Lensbaby Spark'a merhaba deyin. Bu manuel odaklama 50mm lens, rüya gibi bir etki için çerçevenin geri kalanını bulanıklaştırırken tatlı bir odak noktası meydana getirir. Lensin ön kısmını parmaklarınızla hareket ettirerek tatlı noktayı konunuzla aynı hizaya getirir ve fotoğrafın geri kalan kısmını bulanık bir şekilde yumuşak bırakabilirsiniz. Biraz deneme gerektiriyor ama çok eğlencelidir.


49. Datacolor SpyderCube

Bu akıllı küp ile işlem süresinden tasarruf edin

Özellikler: Siyah bağcık, krom başlık, siyah yan, beyaz yan ve %18 gri yan

RAW işlemeyi hızlandırır
Büyük zaman tasarrufu
Daha ucuz bir gri kart beyaz dengesini sağlayabilir

Fiyat: $49 (amazon.com)


Datacolor SpyderCube, herhangi bir ışık koşulunda çekilmiş, tek çekim RAW ayarlamalarınız için ihtiyacınız olan tüm ışık bilgilerini size sağlayan kullanışlı bir referans aracıdır. Çerçevenize yerleştirin; beyaz dengesinden çok daha fazlası için bir referans alın. Krom başlığı aşırı pozlanmış alanlar için bir referans noktası sağlarken, siyah alan mutlak siyahı tanımlar ve beyaz ve siyah taraflar sırasıyla bunlara göre gölge ve vurgu referanslarını sağlar. Buna %18'lik gri bir tan ekleyin ve mükemmel, sorunsuz beyaz dengesi ve pozlama ayarı için ihtiyacınız olan her şeye sahip olun.


50. i1 Display Pro

Bu kullanımı kolay kalibratör, doğru görüntü düzenlemesini sağlar

Çalıştığı yerler: LED, Plazma, RG Fosfor, OLED ve Diğer Gamut cihazları | Yazılım modları: basit ve gelişmiş | Uyumluluk: iOS ve Android

Harika sonuçlar
Basit sihirbaz tabanlı kontrol
En ucuz değil ... ama buna değer

Fiyat: 2.456 TL (n11.com)


Görüntülerinizi düzenlemeye gelince, ekranınızdaki renklerin olması gerektiği gibi göründüğünden emin olmanız gerekir. İ1 Display Pro kalibratörü bunun böyle olmasını sağlar. Fotoğraf, tasarım ve yayın pazarlarındaki zorlu renk mükemmeliyetçilerine ve profesyonel kullanıcılara yönelik olarak tasarlanan ürün, çıktıyı tamamen doğru yapmak için gerekli herhangi bir kalibrasyonu gerçekleştirmeden önce ekipmanınızı profiller - ortam ışığını da dikkate alır. Ve sihirbaz tabanlı arayüz, herkes tarafından kullanılabileceği anlamına gelir.


Aşağıdaki bağlantılarla doğrudan istediğiniz bölüme geçiş yapabilirsiniz:


Yorum Gönder

Makalemizle ilgili düşüncelerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz. Yorum yapmak için kayıt olmanız gerekmemektedir.

 
Copyright © 2010 - 2021 Profesyonel Fotoğrafçılık . Tasarım: OddThemes - Yayımcı: Gooyaabi Templates - Kullanım Koşulları
DMCA.com Protection Status