Son Yazılar

24 Nisan 2021 Cumartesi

Fotoğrafın Tarihi Önemi


Tarihte, fotoğrafın icadından önce yaşamış çok sayıda ünlü figür var. Ne yazık ki bu, onları tasvir eden eskizlerimiz, tablolarımız veya heykellerimiz olsa bile, bu insanların neye benzediğini kesin olarak bilemeyeceğimiz anlamına geliyor. Bu medyanın sınırlaması, bir kişinin tam görünümünü aynen kopyalayamamalarıdır. Bununla birlikte, fotoğrafçılığın ortaya çıkmasından sonra, yüzlerce yıl sonra bile onların görselini fotoğraflayabilmemizi ve onları gerçekte oldukları gibi görmemizi sağladı. Fotoğrafçılık gerçekten ezber bozan bir şeydi. Bugünün videosunda Mystery Scoop ekibi, tarihten bazı anlık görüntülere göz atıyor ve fotoğrafçılık olmasaydı kolayca gözden kaçırabileceğimiz şeyler hakkında konuşuyor:


Bu videoda, tarih kitaplarında isimleriyle karşılaşmış olmanız gereken pek çok kişinin fotoğrafını göreceksiniz. Ve izledikten sonra, bir isme bir yüz eklemenin ne kadar harika bir his olduğunu muhtemelen her zamankinden daha fazla anlayacaksınız.

Görülmediğinde, zihnimizin yaptıkları işe dayanarak bir isim için bir yüz bulmaya çalışması gerçekten ilginçtir. Bu videoyu izleyerek, tahminlerinizle ne kadar yakın veya uzak olduğunuzu görebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Yorum Gönder

Makalemizle ilgili düşüncelerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz. Yorum yapmak için kayıt olmanız gerekmemektedir.

 
Copyright © 2010 - 2021 Profesyonel Fotoğrafçılık . Tasarım: OddThemes - Yayımcı: Gooyaabi Templates - Kullanım Koşulları
DMCA.com Protection Status