Son Yazılar

27 Eylül 2014 Cumartesi

Işık ve Lensler

Fotoğrafçılığa yeni başlayanların genellikle ihmal ettiği fakat ironik bir şekilde büyük fotoğrafçıların en çok önem verdiği iki önemli unsur bulunmaktadır.

18 Eylül 2014 Perşembe

Fotoğraflarınızla Doğaya Yakınlaşın

Fotoğrafçılık sizi, birçok farklı yoldan doğaya yakınlaştırabilir. Bu hafta bahçemde küçük bir yürüyüş yaptım ve bir fotoğraf değeri olabilecek ancak bu zamana kadar atladığım bir şey olup olmadığını kontrol ettim, ve kendi zevkime göre, bir fotoğrafı daha güzel bir hale getirebilecek iki farklı sahne ile karşılaştım.

17 Eylül 2014 Çarşamba

Böcek Fotoğrafları Nasıl Çekilir?

Neden böceklerin fotoğrafını çekeyim ki?

Çünkü;

* Gezegenimizde yaşayan canlıların %75'i bu kategoriye girmektedir.

* Harika doğal güzellikleri ile büyüleyici konular olabilir.

* Böceklerin çoğu kişide uyandırdığı "öf" duygusu gerçek şeylere yakından bakmamızı engeller.

13 Eylül 2014 Cumartesi

Çocuklarınızı Fotoğraf Çekmeye Teşvik İçin 10 İpucu

Fotoğraf çekmek çok güzel, ve çocuklar kameralarla oynamayı seviyorlar. Bu isteklerini on yıllarca sürebilecek bir hobi haline getirmek ise bizim elimizde. Burada, çocuklarınızın fotoğraf çekme isteklerini teşvik edebilmeniz ve onların fotoğraf çekim tekniklerini geliştirebilmeniz için 10 ipucu bulunmaktadır.

7 Eylül 2014 Pazar

Cep Telefonlarından Profesyonel Çekim Yapmanız İçin 8 İpucu

Dili İngilizce olan bu videoyu eğlenceli bir şekilde izleyebilir ve gösterilenlerden bazılarını uygulayarak cep telefonlarınız ile profesyonel çekimler yapabilirsiniz...

5 Eylül 2014 Cuma

Dağlarda Uzun Pozlama Gece Fotoğrafçılığı İpuçları

Çoğu fotoğrafçılık dalında olduğu gibi uzun pozlamalar da genellikle en iyi deneme-yanılma yoluyla öğrenilir. Yine de, fotoğrafçılığa ilgi duyuyor ve bu işe zaman ve para ayırıyorsanız, bazı temel dinamikleri öğrenmenin bir zararı olmaz. Şanslıyız ki, deneyimli bir gece fotoğrafçısı olan Kamil Tamiola bu konuda aklımıza takılabilecek olan sorular ve bu soruların cevaplarını içeren bir video hazırlamış. Aşağıdaki 20 dakikalık videoya bir göz atmanızda fayda var. (Video dili İngilizce olmasına rağmen fotoğraf çekenler için anlaşılır bir düzeydedir.)

 
Copyright © 2010 - 2021 Profesyonel Fotoğrafçılık . Tasarım: OddThemes - Yayımcı: Gooyaabi Templates - Kullanım Koşulları
DMCA.com Protection Status